Říjen 2007

Wenthworth Miller -(Michael Scofield)

22. října 2007 v 22:14

Wentworth Miller

Herec

Datum narození: 02.06.1972 Místo narození: Anglie Znamení: Blíženci

Životopis: Wentworth Miller vystupuje poprvé v celovečerním filmu právě v The Human Stain, poté, co zaujal v oblíbeném moderním televizním seriálu Dinotopia. Miller hrál v mnoha televizních seriálech např. Buffy, přemožitelka upírů (Buffy the Vampire Slayer), Popular a ER. Nedávno také hrál v upírské fantasii Underworld s Kate Beckinsale. Narodil se ve Velké Británii, ale vyrostl v newyorském Brooklynu a vystudoval na Princentonské Univerzitě, kde se začal věnovat herectví,
Filmografie:
2005Prison Break (TV) (Prison Break) ...Michael Scofield
2005Stealth: Přísně tajná mise (Stealth) ...EDI
2003Lidská skvrna (The Human Stain) ...Young Coleman Silk
2003Underworld (Underworld) ...Dr. Adam Lockwood
2002Witness from Dinotopia ...David Scott
2002Evolution: The Making of 'Dinotopia' ...David Scott
2002Discovering Dinotopia ...David Scott
2002Dinotopie (Dinotopia) ...David Scott
2001Room 302 ...Server #1

Postavy

22. října 2007 v 21:27
Postava: Michael Scofield
Zločin: Ozbrojená loupež
Herec: Wenthworth Miller
Postava: Lincoln Burrows
Zločin: Vražda prvního stupně
Herec: Dominic Purcell
Postava: T-Bag
Zločin: únos, znásilnění, vražda
Herec: Robert Kneeper
Postava: Fernando Sucre
Zločin: ozbrojené vloupání
Herec: Amaury Nolasco
Postava: Veronica Donovan
Zločin: ---
Herec: Robin Tunney
Postava: Sara Tancredi
Zločin: ---
Herec: Sarah Wayne Callies
Postava: John Abruzzi
Zločin: dvojnásobná vražda
Herec: Peter Stormare
Postava: C-Note
Zločin: držení ukradnutého zboží
Herec: Rockmond Dunbar
Postava: Tweener
Zločin: závažná krádež
Herec: Lane Garrison
Postava: LJ Burrows
Zločin: dvojnásobná vražda - osvobozen
Herec: Marshall Allaman
Postava: Henry Pope
Zločin: ---
Herec: Stacy Keach
Postava: Brad Bellick
Zločin: ---
Herec: Wade Williams
Postava: Alexander Mahone
Zločin: ---
Herec: William Fichtner
Postava: agent Kellerman
Zločin: ---
Herec: Paul Adelstein
Postava: Lechero
Zločin: ---
Herec: Robert Wisdom
Postava: James Whistler
Zločin: vražda
Herec: Chris Vance